حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

فراخوان حماس برای انتفاضه جدید در کرانه باختری

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در فراخوانی خواستار انتفاضه مردم کرانه باختری اشغالی علیه شهرک‌نشینان تندرو مسلح و نظامیان رژیم صهیونیستی شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 13
کد خبر: ۲۳۵۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تشدید حمله شهرک نشینان تندرو مسلح علیه ساکنان در نقاط مختلف کرانه باختری که با حمایت نظامیان این رژیم همزمان با جنایت این رژیم در نوار غزه همراه شده است، جنبش حماس در بیانیه‌ای حمله سازمان یافته شهرک نشینان تندرو با حمایت نظامیان این رژیم را محکوم کرد.

 

جنبش حماس روز جمعه با انتشار بیانیه‌ای شهید و زخمی شدن شماری از فلسطینی‌های ساکن کرانه باختری به دست شهرک نشینان تندرو را محکوم کرد و طی فراخوانی خواستار انتفاضه مردمی علیه اشغالگران شد.

 

«زاهر جبارین»، رئیس دفتر اسرا و شهدای جنبش حماس در بیانیه‌ای در پی حمله شهرک نشینان تندرو و مسلح به روستاها و شهرهای کرانه باختری خواستار مقابله مردم انقلابی کرانه باختری ضد صهیونیست‌ها و بر افروختن آتش انتفاضه ضد صهیونیست‌ها شد.

 

این مقام حماس در بیانیه خود اعلام کرد که جنبش حماس از مردم انقلابی کرانه باختری اشغالی می‌خواهد ضمن شعله ور کردن آتش انتفاضه با اقدامات تروریستی شهرک نشینان و نظامیان رژیم صهیونیستی مقابله کنند، زیرا رژیم صهیونیستی فقط زبان زور را می فهمد.

 

عضو ارشد حماس همچنین تاکید کرد از جامعه بین المللی و سازمان ملل می‌خواهیم به مسئولیت خود عمل کرده و فوراً برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی از جمله علیه مردم کرانه باختری اشغالی وارد عمل شوند.

 

گفتنی است که امروز، جمعه، شهرک‌نشینان مسلح صهیونیست با حمایت نظامیان رژیم اشغالگر به روستای ابوفلاح در اطراف رام‌الله در کرانه باختری یورش برده تعداد زیادی از منازل مردم را به آتش کشیدند.

 

صهیونیست‌ها همچنین با یورش گسترده به روستای المغیر در شمال رام‌الله، یک جوان فلسطینی را شهید و شمار دیگری را زخمی کردند.

 

برخی منابع هم از زخمی شدن سه نظامی صهیونیست در رویارویی با جوانان مقاوم این روستا خبر دادند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار